Ons nieuws

Top 10 Artikelen

Bekijk RSS Feed

Datum 2009-07-17 | Bezoekers  41,347 |

Datum 2009-07-12 | Bezoekers  4,349 |

Ons idee om ouders alleen samen te brengen
Datum 2009-07-12 | Bezoekers  4350

Iedereen heeft het wel eens in zijn of haar omgeving meegemaakt. Een vriend of vriendin komt alleen in het leven te staan met zijn of haar kinderen door een echtscheiding, of het overlijden van hem of haar partner. De meeste mensen zullen vast voorbeelden hiervan in hun kennissen of vriendenkring hebben. Zodra de verwerking van het verlies op een punt gekomen is dat het veel emoties en gevoelens een plekje gekregen hebben, gun je hem of haar al het geluk in de wererld na deze periode.

Met deze gedachte als basis is de ontwikkeling gestart van Dating Ouders. Het samenbrengen van alleenstaande ouders of singles zonder kinderen die open staan voor een relatie waarbij samengestelde gezinnen worden gevormd.

Onze mening was dat in het hedendaagse internet ook Dating sites vernieuwend moeten zijn. Daarom hebben we op Dating Ouders verschillende functies die je op andere dating sites niet tegen zult komen, en waarmee je extra plezier gaat beleven. Tenslotte is dat toch waar het om gaat, zowel in het leven als ook op een site als de onze.

Ontdek, ontmoet en geniet van alle mogelijkheden binnen Dating Ouders!

Team Dating Ouders