Help

  • Wat is het verschil tussen leden en bezoekers?

   Dating Ouders werkt op basis van een veilig en gecontroleerd leden systeem op basis van lidmaatschap. Gast bezoekers die geen lid zijn kunnen dus nooit en te nimmer je profiel en persoonlijke gegevens bekijken. De bescherming van jou privacy staat op Dating Ouders hoog in het vaandel. Om contact op te kunnen nemen met de leden zal dus ten alle tijden geregisteerd moeten worden met een geldig e-mailadres. Dit geldt ook voor de chat of persoonlijke berichten (email) service die we hebben.
  • Worden nieuwe profielen gecontroleerd?

   Ja. Alle nieuwe inschrijvingen, of aanpassingen aan aan profielen worden door ons team handmatig gecontroleerd en moeten worden goedgekeurd. We behouden ons het recht toe om foto's, profiel teksten te weigeren of aan te passen, en indien nodig te verwijderen als daar aanleiding toe is. We vragen je uitdrukkelijk om geen telefoonnummers, email adressen of andere persoonlijke adres gegevens te vermelden in je profiel tekst. Overtreders zullen worden verwijderd van Dating Ouders.
  • Hoe verander ik mijn persoonlijk informatie?

   Het veranderen van je profiel gegevens is uiterst eenvoudig. Ga naar je profiel pagina en pas alles zo aan als je wilt.
  • Pas op voor fakers of scammers en wat zijn dat?

   Scammers of fakers zijn meestal mannen die zichzelf voordoen als een vrouw.


   Ze schrijven of chatten in een zeer vrouwelijke vorm. Je kunt ze bijna altijd herkennen aan hun erotische teksten of liefdevolle woorden. Om te voorkomen dat je in deze situatie terecht komt is ons advies om te vragen de webcam aan te zetten, of een kort telefonisch contact te hebben.


   Ook zou je wat heel vrouwelijke vragen kunnen stellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een maandelijke cylclus of zwangerschap. Hiermee sluit je uit dat je je kostbare tijd verdoet aan een faker.
  • Hoe stuur ik een persoonlijke email PM of kaart?

   U kunt PM of persoonlijke e-mail naar leden sturen door te klikken op de knop Stuur een bericht of Stuur een kaart op die personen profiel of aanbieding. Typt u in uw bericht of selecteer een kaart die u wilt verzenden en klik op de knop Verzenden.
  • Wat is de block lijst?

   Tijdens het bekijken van profielen van leden of het lezen of beantwoorden van berichten in uw mailbox zult u een optie om leden te blokkeren List. Nadat je iemand hebt toegevoegd aan je lijst met geblokkeerde u ontvangt geen aanmeldingen, kaartjes of e-mails van dit lid, tenzij u hem of haar uit de lijst met geblokkeerde. Deze functie helpt u beperkt uw contacten met mensen die je niet meer wilt ontmoeten op de website.
  • Worden de leden gechecked?

   Ja - Voor de veiligheid van onze leden worden alle aangemaakte profielen gecontroleerd op echtheid door middel van het verifieren per email. Een geldig e-mailadres is verplicht om lid te worden van Dating Ouders, en je zal niet in staat zal zijn om uw account te activeren zonder een geldig e-mailadres. Al onze diensten zijn vertrouwelijk en uw privacy is zo veel een zorg van ons, als voor onze leden. Wij kunnen echter niet uitgebreid achtergrondcontroles uitvoeren voor alle leden. We verwachten dat u begrijpt dat wij niet de verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade door het gebruik van deze site. Gebruik gezond verstand en wees voorzichtig over het geven van persoonlijke informatie aan mensen die u ontmoet.